ERZURUM / PALANDÖKEN - ŞEHİT MURAT ELLİK İLKOKULU

Haz

7. Yılımızda 3 ve 4. sınıflarla yapmış olduğumuz kızlarda Mendil Kapmaca, erkeklerde Futbol Turnuvalarımızı tamamladık. Bir hafta süren turnuvalarımız büyük bir heyecan  içerisinde yaptık. Turnuvalar sonucunda

Futbol Turnuvasında

3. sınıflarda 3 F

4. sınıflarda4-E

Mendil Kapmaca Turnuvasında

3. sınıflarda 3-C

4. sınıflarda 4 D sınıflarımız dönem şampiyonu olmuşlardır. Şampiyon olan sınıflarımızı ve turnuvalara katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle çocuğun oyun alanı da genişlemiş ve çocuklarımız artık güvenli oyun alanlarını bırakarak tablet, telefon, bilgisayar ve televizyon gibi teknolojik olan ancak güvenli olmayan alanlarda oyun oynamaya başlamışlardır. Bu durum çocuklarımızın, içe

kapanık, başarısız, kendine güvenmeyen, etik değerlerden uzak, akademik anlamda başarısız bireyler yetişmesine sebep olmaktadır. Çocuklarımızın oyunlarını daha güvenilir ortamlara taşımak, analitik becerilerini geliştirmek, farklı düşünme stratejileri kazanmalarına yardımcı olmak, akademik anlamda başarılı, soran sorgulayan bireyler yetişmelerine yardımcı olmak için 2019 yılında başlatmış olduğumuz turnuvalarımıza geçen yıl Kalem Oyunları Şampiyonasını da kattık ve bu yıl 8 Nisan tarihinde 48 öğrenci katılımı ile Erzurum İlkokullar Arası 2. Kalem Oyunları Şampiyonasını yaptık. Bugün 248 öğrenci katılımı ile 3. Kutu Oyunları Turnuvasını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Turnuvalarımız her gün öğrenci gösterilerimizin peşine bir zümre şeklinde yapılacak olup dereceye giren öğrencilerimiz Cuma günü saat 14.15 de yapılacak ödül  töreninde ödüllendirilecektir.

Turnuvamıza öğrenci yetiştirerek katılım sağlayan öğretmen arkadaşlarımıza, okul idarecilerimize velilerimize ve destek olan sponsorlarımıza teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

ERZURUM AKIL VE ZEKA OYUNLARI

İLKOKULLAR ARASI 2. KALEM OYUNLARI ŞAMPİYONASI

1.Göktuğ ORAL (İsmetpaşa İlkokulu)

2.Enise İBANOĞLU (TOBB İlkokulu)

3.Muhammed CANSEVER (İsmetpaşa İlkokulu)

ERZURUM AKIL VE ZEKA OYUNLARI

İLKOKULLAR ARASI 3. KUTU OYUNLARI TURNUVASI

11.   SINIFLAR ABALONE OYUNU

1.Kayra Kağan YILMAZ (Şehit Murat Ellik İlkokulu)

2.Yiğit Eymen TOKYÜREK (23 Nisan İlkokulu)

3.Mustafa Salih KURT (Vali Vefik Kitapçıgil İlkokulu)

22.   SINIFLAR Q-BİTZ OYUNU

1. Talha Miraç ŞENTÜRK (K. Kurumu İlkokulu)

2. Miraç TURHAN (K. Kurumu İlkokulu)

3. Muhammet Efe KESE (Borsa İnönü İlkokulu)

33.  SINIFLAR MANGALA OYUNU

1.Aysu  BEZGİNOĞLU (K. Kurumu İlkokulu)

2.Habibe Elif CEYLAN (Hilalkent İlkokulu)

3.Elif Sude YILDIRIM   (23 Nisan İlkokulu)

4.SINIFLAR QUORİDOR OYUNU

1.Esmanur TAŞKESENLİOĞLU (K. Kurumu İlkokulu)

2.Kıray Ege YEŞİLYURT (K. Kurumu İlkokulu)

3.Abdülsamet SEVİNÇ (23 Nisan İlkokulu)

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminde Anasınıfı ve Anaokullarında başlatılan yemek ve kahvaltı faaliyetleri kapsamında okulumuz Anasınıfı Kahvaltı Menüsü aşağıdaki gibi olacaktır.

Şehit Murat Ellik İlkokulu olarak SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ni unutmadık.

Aziz Şehitlerimizi 4/A ve 4/E Sınıfı öğrencilerimiz hazırladıkları slayt eşliğinde 3 ve 4. Sınıflarda sunum yaparak yad etti. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor. Aziz Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz. Mekanları Cennet olsun.

May

3/A Sınıfının Aziziye Reşit Karabacak Spor Lisesinde açılan Geleneksel Türk Spor Oyunları Müzesi ve Kütüphane ziyaretinden görseller.