ERZURUM / PALANDÖKEN - ŞEHİT MURAT ELLİK İLKOKULU

Ara

Okulumuzda ÇEDES etkinlikleri kapsamında Mektup Yazma yarışması düzenlenecektir.

Kas

Okulumuzda 4. sınıflara yönelik ADAB-I MUAŞERET (GÖRGÜ KURALLARI) konulu şiir yarışması düzenlenecektir.

May

103. Yılını kutladığımız Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışı - Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlama programımızı, 26 Nisan 2023 Çarşamba günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirdik.

Programa katılan Palandöken Kaymakamımız Uğur TUTKUN'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah KARAPINAR'a, Palandöken Belediye Başkan Vekiline, Palandöken İlçe Nüfus Müdürüne, protokolün değerli üyelerine, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize okulumuz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.