ERZURUM / PALANDÖKEN - ŞEHİT MURAT ELLİK İLKOKULU

ŞEHİT MURAT ELLİK İLKOKULU

Adres
MÜFTÜ SOLAKZADE MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. ŞEHİT MURAT ELLİK İLKOKULU BLOK NO: 38/1 PALANDÖKEN / ERZURUM
Eğitim için yarışmak.
Misyon
Kendisine, ailesine, vatanına, milletine ve insanlığa saygılı; milli, manevi, kültürel, etik ve evrensel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, öz güven ve öz denetim duyguları gelişmiş, düşüncelerini ahatça ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
Ders Başlangıç :08:50 Ders Bitiş :14:00
Doğalgaz- Kalorifer sistem
Yerleşim Yeri
Müftü Solakzade Mah. Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi Caddesi No:12 Palandöken ERZURUM
Erzurum Palandöken İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri
Anasınıfı Öğrenci Sayısı :120 İlkokul Öğrenci Sayısı :652 Toplamda : 772 öğrenci mevcuttur.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz Erzurum ilinde İlkokullar arasında en çok tercih edilen başarılı bir okul olmasına rağmen kayıt bölgesi öğrencileri kontenjanı doldurmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Eğitim öğretim süresince 3 ve 4. sınıflarda her zümre kendi arasında erkekler Futbol Ligi, kızlar Mendil Kapmaca Ligi olarak puan usulü müsabakaları yapılmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda; her yıl tüm okul öğrencileri tarafından belirlenmiş olan şiir yarışmaları yapılmaktadır. Her dönem 3 ve 4. sınıf öğrencileri tarafından kompozisyon yarışmaları yapılmaktadır. Her yıl her zümre kendi arasında olmak üzere Zeka Oyunları Turnuvası yapılmaktadır. Yöresel Halk Oyunları Kursları, Bağlama Kursu gibi Halk Eğitim Merkezi destekli kurslar açılmaktadır.